Te observation nr ett:
Vad är det i Sir Williams te? Jag är en stor te drickare och konsument av Sir Williams blandning, 1/2 kg går åt på två veckor. Mitt te tog slut och gick inte att köpa i tebutiken genast för att det var slut även där. Efter någon dag utan Sir William fick jag yrsel och huvudverk. Så fort det kom en leverans stod jag där vid tebutiken som en chack-pundare. Hem mecka en panna och sen gick yrseln över. Vad är det i denna blandning som gör en till te-knarkare?
Te observation nr två:
Om man är en första klassens te-drickare häller man te:et i koppen innan man häller i mjölken. I gamla tider var det vanligt folk som drack "milk in first". Det bara var så ... men varför. Jag sökte på nätet och fann många te-forum där detta diskuterades. Engelska te-forum. Här kunde jag hitta säkert 17 olika förklaringar till varför mjölken skulle i först och att motsatsen bara var snobberi. Medan "snobbarna" hävdar att de gör som drottningen och att de lägre stånden (MIFs) gör som de gör för att de inte förstår bättre. Det verkade vara ett hett ämne för diskutionerna svallade. Nu har det vetenskapligen fastslagits hur man gör "the perfectcup of tea".
Hälsningar Te-snobben.
och honungssnobb
SvaraRaderaTant T
jajja men. rapps!
Raderasjälvklart! rapps måste det vara
SvaraRadera