3 mars 2012

Avicii

Vi var på Avicii-partyt i globen. Jag och barnen - de hade nog velat gå själva men hönsmorsa gick med och var absolut äldst i hela Globen. Det var 13 års gräns men många var betydligt yngre. Ett kokande hav av små glada "fjortisar" på dansgolvet och en DJ på scenen som minst av allt liknar en rock-stjärna. "Avicii" Tim Bergling ser ut som en snäll, nykammad, östermalms pojke på besök i seglarbaren. Avicii öser verkligen! och har minst lika kul som publiken. Det går inte att stå still, man måste hoppa och dans. Stämningen är på topp trotts långa köer både till insläppet och garderoberna. Förväntansfulla barn på sitt, kanske, första egna stora äventyr. Föräldrar som vågat släppa taget ... för vad kan hända? de ska ju bara dansa och ha kul.

När vi ska gå hem märker vi att det kryllar av poliser, brandmän och vakter. Sedan börjar folk ringa oss och fråga om vi lever. En läktare har rasat och många har förts till sjukhus.
Tänk att vara mamma till dem som inte kom hem, tänk att vara på sin första frihetstripp och sluta på sjukhus. Som tur, läser jag i tidningen i dag, är ingen livshotande skadad.

Länk: Avicii, tidigareAftonbladetExpressen



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar